Celebrity

Χθες 12:20

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο επικός διάλογος με τη γιαγιά της - "Λέω θα είσαι πιο μεγάλη, αλλά τώρα είσαι πιο μικρή"

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο επικός διάλογος με τη γιαγιά της - "Λέω θα είσαι πιο μεγάλη, αλλά τώρα είσαι πιο μικρή"

-

Ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τα βίντεο που ανεβάζει να κεντρίζουν αμέσως το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της ακολούθων.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο με τη γιαγιά της, Νίνα, την οποία επισκέφτηκε πρόσφατα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται μάλιστα πως αιφνιδίασε τη γιαγιά της με την εμφάνισή της, ενώ μεταξύ τους ακολούθησε ένας επικός διάλογος.

"Η γιαγιά μου η Νίνα" ακούγεται να λέει αρχικά η τραγουδίστρια, η οποία δίνει ένα φιλί στη γιαγιά της.

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου της ζητάει να επαναλάβει κάτι που της είπε πιο πριν. Ότι δηλαδή δείχνει πιο νέα για την ηλικία της.

"Γιαγιά θέλω να πεις τι μου είπες πριν λίγο" λέει η Νατάσα Θεοδωρίδου και η γιαγιά της απαντάει: "Δεν θα σε έβλεπα έτσι, λέω θα είσαι πιο μεγάλη, αλλά τώρα είσαι πιο μικρή. Πιο μικρή φαίνεσαι. Έχεις μεγάλα κορίτσια, θα είσαι και πιο μεγάλη... αλλά τώρα είσαι όπως ήσουν μικρή".

@natasa_theodoridou Η γιαγιά μου η Νίνα #natasa_theodoridou #natasara #fy #foryou #foryoupage ? πρωτότυπος ήχος - Natasa Theodoridou
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)