Αθλητικά

06 Ιουλίου 2024 07:23 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2024 20:10

Copa America: Ο Καναδάς πέρασε στους ημιτελικούς (βίντεο)

Η ομάδα του Καναδά πήρε, μετά την διαδικασία των πέναλτι, το εισιτήριο για την "τετράδα" του Κόπα Αμέρικα, που προβάλλεται απευθείας από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.

Copa America: Ο Καναδάς πέρασε στους ημιτελικούς (βίντεο)
-

Στα πέναλτι κρίθηκε και ο δεύτερος (χρονικά) προημιτελικός στο Copa America, που είδε τον Καναδά να επικρατεί της Βενεζουέλας με 4-3 από την άσπρη βούλα και να φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά από έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε ισόπαλος 1-1.

Ο Καναδάς, ο οποίος σημείωσε μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων, ξεκίνησε τον αγώνα πολύ επιθετικά και η πίεσή του απέδωσε καρπούς στο 13ο λεπτό, καθώς ο Γιάκομπ Σάφελμπουργκ μετέτρεψε σε γκολ τη σέντρα του Τζόναθαν Ντέιβιντ.


Η Βενεζουέλα βρήκε την ισοφάριση στο 64ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ Σάλομον Ρόντον, που είδε τον Κρεπό από τη γραμμή του και με μια λόμπα πέρασε την μπάλα από πάνω του ισοφαρίζοντας.

Με τις ομάδες να βρίσκονται σε ισοπαλία μετά από πέντε εκτελέσεις εκάστη, ο Μαξίμ Κρεπό απέκρουσε το σουτ του Γουίλκερ Άνχεκ και ακολούθως ο Ισμαήλ Κονέ έβαλε το νικητήριο πέναλτι για τους Βορειοαμερικανούς.

  • Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου, Αργεντινή, στο Νιου Τζέρσεϊ την Τρίτη διεκδικώντας μια θέση στον τελικό της 14ης Ιουλίου.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Οι 24 αγώνες της πρώτης φάσης του Copa America θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+, ενώ ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τα 9 από τα 24 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)