Κοινωνία

19 Ιουνίου 2024 12:31 Τελευταία ενημέρωση : 19 Ιουνίου 2024 15:12

“Άφαντος” ο Λύτρας - Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του Αποστολου Λύτρα, που άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της, μετά από την μήνυση σε βάρος της, από την νυν σύζυγό του. Αναζητείται ακόμη ο ποινικολόγος.

“Άφαντος” ο Λύτρας - Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος
-

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα μετά την σύλληψη της στο πλαίσιο του αυτοφώρου για όσα καταγγέλει με μηνύσεις της ότι έγιναν χθες βράδυ στο σπίτι της, η νυν σύζυγος του κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία δικηγόρου.

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, η οποία στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της νυν συζύγου, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου, φέρεται, σύμφωνα με τη μηνύτρια, να μετέβη μαζί με άλλα δύο πρόσωπα στο σπίτι του ζευγαριού να άνοιξε με τα κλειδιά και να εισήλθε στον προαύλιο χώρο με σκοπό να πάρουν προσωπικά αντικείμενα του ποινικολόγου.

Το θύμα, ενεργοποίησε το κουμπί πανικού ενώ υπέβαλε μηνύσεις σε βάρος των προσώπων που πήγαν χθες βράδυ στο σπίτι της, αλλά και σε βάρος του συζύγου της.

Η μήνυση της 37χρονης σε βάρος τους αφορά στα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης, της απειλής και της διατάραξης οικιακής ειρήνης, με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγο του Λύτρα

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία παραπέμπφθηκε για να δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.
Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή.
Παράλληλα, η Εισαγγελία έστειλε αντίγραφα της δικογραφιας:
  1. στην Εισαγγελία Εφετων για τις περαιτέρω ενέργειες της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ.Λύτρα 
  2. στην ανακρίτρια Χρ.Σαλάππα, προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ.Λύτρα. Σε θετικη περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ποινικολόγου.

Ο Απόστολος Λύτρας, αναζητείται ακόμη από τις Αρχές στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά απο τη μήνυση που υποβληθηκε σε βάρος του από την σύζυγό του, για ηθική αυτουργία στο περιστατικό, παρά τις πληροφορίες ότι θα πήγαινε αυτοβούλως στο ΑΤ Γέρακα για να παραδοθεί.

Όπως είπε η Κωνσταντία Δημογλίδου στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" μέσα στο σπίτι της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, μπήκε η πρώην σύζυγος, η κόρη και ο δικηγόρος του ποινικολόγου, για να πάρουν πράγματά του.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό", μίλησε ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων οτι ο εντολέας του δεν έχει παρβιάσει κάποιον περιοριστικό όρο που είχε τεθεί όταν αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τις δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

Ξάνθη: Φονικό τροχαίο κατά την επιστροφή από αρραβώνα (εικόνες)

Καταγγελία - Αχαΐα: Έβγαλαν ζευγάρι από αυτοκίνητο και βίασαν την γυναίκα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)