Αθλητικά

07 Ιουνίου 2024 16:03

ΑΝΤ1+: Ζήστε την ένταση των μαχητικών αθλημάτων

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες  μαχητικών αθλημάτων σε Combat Sports και Fight Network στο ANT1+

ΑΝΤ1+: Ζήστε την ένταση των μαχητικών αθλημάτων
-

Συναρπαστικοί αγώνες, καταξιωμένοι αθλητές, μοναδικές μάχες, έντονη συγκίνηση και δυνατές στιγμές, υπόσχονται τα κανάλια Combat Sports και Fight Network στο ΑΝΤ1+.  

Το κανάλι Combat Sports του ΑΝΤ1+, μεταδίδει αποκλειστικά live και on demand, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai, που διεξάγεται στην Πάτρα, με κορυφαίους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΑΝΤ1+, φιλοξενεί την πιο σημαντική διοργάνωση μαχητικού αθλήματος που έγινε την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, και θα μεταδώσει τους ημιτελικούς αγώνες, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 14:00, ενώ την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 14:00, έρχoνται οι τελικοί όλων των κατηγοριών για την ανάδειξη των Παγκόσμιων πρωταθλητών και εν συνεχεία, οι απονομές και οι βραβεύσεις. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ MUAYTAHI - ΑΝΤ1+

Το PFL Europe 2, συνεχίζει το ταξίδι του, με δεύτερη στάση της περιοδείας του Professional Fighters League στο Newcastle, του Ηνωμένου Βασιλείου και θα μεταδοθεί, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 19:00, από το Combat Sports του ΑΝΤ1+. Οι  λάτρεις των μαχητικών σπορ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 15 θεαματικές μάχες και στο main event, τον πολυαναμενόμενο αγώνα της Βρετανίδας Savannah Marshall, εναντίον της Βραζιλιάνας Mirela Vargas.

PFL EUROPE 2 - ANT1+

Το ΑΝΤ1+, συνεχίζει τις live μεταδόσεις με τα μεγαλύτερα event του WWE και φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το WWE NXT Battleground. Την Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 3:00 τα ξημερώματα, στο UFC Apex του Λας Βέγκας, μέσα από 6 δυνατούς αγώνες, οι ανερχόμενοι stars του WWE, υπόσχονται ένα μοναδικό υπερθέαμα,  ζωντανά και αποκλειστικά από το κανάλι Combat Sports.

To Konfrontacja Sztuk Walki, γνωστό με τα αρχικά του KSW, μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις μικτών πολεμικών τεχνών στην Ευρώπη, επιστρέφει με δύο αγώνες τίτλου, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 21:00, ζωντανά και αποκλειστικά στο κανάλι Fight Network του ΑΝΤ1+. Στο Olsztyn της Πολωνίας, ο Jakub Wiklacz και ο Sebastian Przybysz, διεκδικούν το στέμμα στο bantamweight, ενώ ο Βρετανός τιτάνας βαρέων βαρών, Phil De Fries, θέλει να κάνει την 9η συνεχόμενη υπεράσπιση του τίτλου, ενάντια στον βετεράνο του UFC, Augusto Sakai.

WWE NXT - ANT1+

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 21:00, στο κανάλι Fight Network του ΑΝΤ1+, έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά ο αγώνας, 2024 Glory Light Heavyweight Grand Prix.

Στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, οι 8 κορυφαίοι kickboxers του κόσμου στην κατηγορία Light Heavyweight, διεκδικούν το τίτλο του πρωταθλητή και αναμένεται ένα μαχητικό υπερθέαμα. 

GLORY HEAVYWEIGHT - ANT1+

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά events δύναμης, live και αποκλειστικά στο ρινγκ της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ειδήσεις σήμερα:

Δήμος Μετεώρων: Υπάλληλος εμφανίστηκε μετά από 13 χρόνια - Είχε πάρει αναρρωτική άδεια

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πόσο θα σου κοστίσει η εξόρμηση

Ρόδος: Σφραγίστηκε το beach bar με τις ξαπλώστρες μέσα στην θάλασσα (εικόνες) 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)