Πολιτική

02 Ιουνίου 2024 19:07 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2024 14:34

Κασσελάκης: Το Πόθεν Έσχες μου θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου (βίντεο)

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με θέμα την ατομική του περιουσία. Τι αναφέρει για την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Κασσελάκης: Το Πόθεν Έσχες μου θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 3 Ιουνίου (βίντεο)
-

Την περιουσιακή του κατάσταση θα παρουσιάσει την Δευτέρα 03.06 ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος την Κυριακή 02.06, και με την οποία τονίζει ότι «όλα θα είναι στο φως».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την Δευτέρα στην ομιλία της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει όλη του την περιουσιακή κατάσταση. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξαπολύει επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον «πρωθυπουργό των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή», που ζητάει το πόθεν έσχες του, και σημειώνει ότι αν και θα μπορούσε να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο, εντούτοις θα δώσει όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως» σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη - Πνιγμός Νικόλα: Η μητέρα ήταν στο σπίτι με το μωρό, όταν χάθηκε το αγοράκι στην θάλασσα

Κωνσταντινούπολη - Κατάρρευση πολυκατοικίας: Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια πολλοί ένοικοι (εικόνες)

Καμένη σορός στα Άνω Λιόσια: Στο Αυτόφωρο στέλνει τον γιο η ψυχιατρική γνωμάτευση

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)