Αθλητικά

31 Μαΐου 2024 14:33

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Μια δυνατή εμπειρία, με συναρπαστικούς αγώνες, αδρεναλίνη στα ύψη και έντονες συγκινήσεις από το κανάλι Combat Sports του ANT1+

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai ζωντανά και αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+
-

Το ΑΝΤ1+, «απογειώνει» το κανάλι Combat Sports και φέρνει τα μεγαλύτερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα μαχητικών αθλημάτων.  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η streaming πλατφόρμα του ΑΝΤ1+, μεταδίδει αποκλειστικά live και on demand, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai, που θα διεξαχθεί από 1η ως 9 Ιουνίου στην Πάτρα, όπου κορυφαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διεκδικούν μετάλλια και διακρίσεις.

Το κανάλι Combat Sports του ΑΝΤ1+, υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη δυνατούς αγώνες και έντονη συγκίνηση, από το Σάββατο 1η Ιουνίου στις 16:00, που θα μεταδοθεί η Τελετή Έναρξης και αμέσως μετά η πρώτη ημέρα των αγώνων, με αποκορύφωμα τους τελικούς, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 14:00.  

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ MUAYTAHI - ΑΝΤ1+

Tο Muaythai, ονομάζεται και η «Τέχνη των 8 Άκρων», αφού γίνεται χρήση γροθιών, αγκώνων, γονάτων και λακτισμάτων καθιστώντας το, το πιο ολοκληρωμένο και δυναμικό μαχητικό στυλ. Οι αθλητές του Muaythai προπονούνται σκληρά για να αναπτύξουν δύναμη, ταχύτητα και αντοχή, ενώ παράλληλα, μαθαίνουν τεχνικές που συνδυάζουν ακρίβεια και στρατηγική.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai 2024, θα μεταδοθεί μέσα από το Ολυμπιακό κανάλι, καθώς και πολλά ακόμη Μέσα Ενημέρωσης, σε πολλές χώρες του κόσμου. Τους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, θα παρουσιάσει ο διεθνούς φήμης Βρετανός παρουσιαστής, MC Grant Waterman, ενώ για το ΑΝΤ1+, στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Περγιάλης και ο Αλέξανδρος Βερβέρης.

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Muaythai, θα διεξαχθεί από 1η ως 9 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Ε.Α.Κ. Πατρών «Δημήτριος Τόφαλος», με διοργανώτρια την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουαϊτάι (Π.Ο.Μ.), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Το ΑΝΤ1+, είναι ο απόλυτος προορισμός στα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα, και συνεχώς εμπλουτίζει το αθλητικό περιεχόμενό του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ MUAYTAHI - ΑΝΤ1+

Κάντε εγγραφή στο antennaplus.gr για να απολαύσετε τα πιο συναρπαστικά αθλητικά events δύναμης, live και αποκλειστικά στο ρινγκ της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ειδήσεις σήμερα:

Ομόνοια: Βρέθηκε δεμένη, κακοποιημένη σεξουαλικά και μαχαιρωμένη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο

Χανιά: 13χρονη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή

Μητσοτάκης κατά Κασσελάκη για τα Τέμπη: Εγώ δεν επένδυσα πάνω στον πόνο των συγγενών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)