Κόσμος

17 Μαΐου 2024 11:20 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαΐου 2024 15:06

Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)

Ενόψει της κατάστασης στη Μέση Ανατολή και του πανευρωπαϊκού φόβου για τρομοκρατικές επιθέσεις, στη σουηδική Αστυνομία σήμανε συναγερμός.

Σουηδία: Πυροβολισμοί μπροστά στην Ισραηλινή Πρεσβεία (εικόνες)
-

Σε πολλαπλές συλλήψεις και αποκλεισμό περιοχής στην Στοκχόλμη προχώρησε την Παρασκευή η αστυνομία στη Σουηδία, καθώς αστυνομικοί σε περιπολικό δήλωσαν ότι άκουσαν πυροβολισμούς, με την ισραηλινή πρεσβεία να βρίσκεται μέσα στην αποκλεισμένη περιοχή.

«Περιπολικό στην Στραντβάγκεν στη Στοκχόλμη άκουσε δυνατούς ήχους και εκτίμησε ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς», ανέφερε η αστυνομία στον ιστότοπό της, ενώ πρόσθεσε ότι η περιοχή που έχει αποκλειστεί είναι μεταξύ της γέφυρας Τζουργκάρντεν, του Νόμπελπάρκεν και την εκκλησία Όσκαρ Φρέντρικ. Πολλοί άνθρωποι έχουν συλληφθεί και έχει ξεκινήσει έρευνα, εξήγησε η αστυνομία.

Στοκχόλμη - Ισραηλινή Πρεσβεία

Στοκχόλμη - Ισραηλινή Πρεσβεία

Στοκχόλμη - Ισραηλινή Πρεσβεία

«Σε σχέση με τη συνεχιζόμενη έρευνα, προέκυψαν ευρήματα που ενισχύουν τις υποψίες ότι υπήρξε πυροβολισμός», ανέφερε η αστυνομία στην ιστοσελίδα της.

Το σουηδικό πρακτορείο ΤΤ μετέδωσε ότι η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει αν υπάρχει σύνδεση μεταξύ του περιστατικού και της ισραηλινής πρεσβείας.


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία στο Μενίδι - Δημογλίδου: Οι αστυνομικοί “περίμεναν” ότι θα γίνει το κακό (βίντεο)

Νεκρός 22χρονος σε σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο

Φορολογικές δηλώσεις: 10 λάθη στα προσυμπληρωμένα πεδία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)