Αθλητικά

29 Αυγούστου 2020 07:41

UEFA: Χωρίς Ρονάλντο η κορυφαία 23άδα του Champions League!

Ποιοι είναι οι παίκτες που μετέχουν στην “dream team” της αγωνιστικής περιόδου, η οποία σημαδεύτηκε από τα μέτρα για τον κορονοϊό.

UEFA: Χωρίς Ρονάλντο η κορυφαία 23άδα του Champions League!
-

Η κάτοχος του Champions League, Μπάγερν, είχε... την τιμητική της στην ιδανική 23άδα που ανακοίνωσε η UEFA για τη σεζόν 2019/2020.

Οι Βαυαροί εκπροσωπούνται από 9 ποδοσφαιριστές τους, ενώ εντύπωση προκάλεσε η... απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Serie A προέρχεται όχι από την πρωταθλήτρια, Γιουβέντους, αλλά από την «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Αταλάντα, με τον αρχηγό της, Παπού Γκόμες, να βρίσκεται μεταξύ των «εκλεκτών» της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

Η κορυφαία 23άδα του Champions League για τη σεζόν 2019-2020 είναι η ακόλουθη:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νόιερ (Μπάγερν), Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λόπες (Λιόν)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντέιβις (Μπάγερν), Κίμιχ (Μπάγερν), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ουπαμεκάνο (Λειψία), Ανχελίνο (Λειψία), Αλάμπα (Μπάγερν)

ΜΕΣΟΙ: Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Ντε Μπράιν (Μάντσεστερ Σίτι), Αουάρ (Λιόν), Γκορέτσκα (Μπάγερν), Σάμπιτζερ (Λειψία), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκόμες (Αταλάντα), Μίλερ (Μπάγερν)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκνάμπρι (Μπάγερν), Λεβαντόβσκι (Μπάγερν), Μπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)