Κοινωνία

17 Απριλίου 2019 17:10

Έπεσε κεραυνός στην Ακρόπολη - τραυματίσθηκαν αρχαιοφύλακες

Ο κεραυνός έπεσε στα εκδοτήρια εισιτηρίων στο Ερέχθειο της Ακρόπολης...

Έπεσε κεραυνός στην Ακρόπολη - τραυματίσθηκαν αρχαιοφύλακες
-

Τραυματίες άφησε πίσω του το ξαφνικό μπουρίνι που συνοδεύονταν απο κεραυνούς και έπληξε το κέντρο της Αθήνας.

Ενας από τους κεραυνούς έπεσε περίπου στις 4.30 το απόγευμα στα εκδοτήρια εισιτηρίων πολύ κοντά στο Ερεχθείο στην Ακρόπολη, προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων. 

Πρόκειται για δύο γυναίκες αρχαιοφύλακες, που χτυπήθηκαν από τον κεραυνό, και δύο τουρίστες που φέρουν ελαφρά τραύματα από σπασμενα τζάμια.

Και οι 4 μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στον Ευαγγελισμό. Οι τουρίστες, μετά τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν από το νοσοκομείο. Οι δυο δυναίκες αρχαιοφύλακες, μια 24χρονη και μια 52χρονη, ελέγθηκαν για καρδιολογικά προβλήματα και παρέμειναν για νοσηλεία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας για λόγους ασφαλείας. Ο κεραυνός σύμφωνα με την ανακοίνωση έπεσε στο αλεξικέραυνο κοντά στο Ερέχθειο και ότι δεν προκλήθηκαν ζημιές στα μνημεία του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Ακρόπολη - κεραυνός - τραυματίες

Ακρόπολη - κεραυνός - τραυματίες

Ακρόπολη - κεραυνός - τραυματίες

Ακρόπολη - κεραυνός - τραυματίες



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)