Αθλητικά

03 Φεβρουαρίου 2015 18:11

Σαντάνα και rotation εν όψει ΠΑΟΚ

Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Ατρόμητο. Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Φελίπε Σαντάνα θα πάρει μία πρώτη «γεύση» από το γήπεδο Καραϊσκάκη στο αυριανό (19.30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην βρίσκεται ούτε μία εβδομάδα στην Ελλάδα, όμως ο Βίτορ Περέιρα έκρινε πως πρέπει να πάρει λεπτά συμμετοχής εν όψει Τούμπας.

Με το «μυαλό» στον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους Ντοσεβί, Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ντουρμάζ, Γιαννούλη και Σαλίνο. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Μποτία και Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα, ανεβάζοντας ρυθμούς για το ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής.

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελείται από τους: Μέγιερι, Γιαννιώτη, Αυλωνίτη, Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, Σιόβα, Σαντάνα, Σαλίνο, Γιαννούλη, Χάρα, Φορτούνη, Αφελάι, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Μανιάτη και Φουστέρ.

Ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε τελικά σε τρίτη μετεγγραφή, αφού η Βέροια απάντησε δύο φορές αρνητικά σε προτάσεις των «ερυθρολεύκων» για την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν. Ο έγχρωμος επιθετικός θα κατηφορίσει το καλοκαίρι στον Πειραιά, καθώς έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές. Ο 26χρονος Γάλλος ήταν μάλιστα αυτός που ζήτησε από τον προπονητή της «βασίλισσας του βορρά», Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, να μην αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς των δύο ομάδων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)