Αθλητικά

Σήμερα 19:13

Φορτούνης - Ολυμπιακός: Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα της ομάδας στον παίχτη

Διαβάστε το συγκινητικό μήνυμα το οποίο φέρει την υπογραφή του προέδρου της ομάδας του Πειραιά. Η απάντηση του ποδοσφαιριστή.

Φορτούνης - Ολυμπιακός: Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα της ομάδας στον παίχτη
-

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αποχωρεί από τον πειραϊκό σύλλογο ύστερα από μια δεκαετία κοινής πορείας και ως αρχηγός της ομάδας που έφτασε στη μεγαλύτερη έως σήμερα διάκριση της Ιστορίας της, κατακτώντας το Conference League.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τον διεθνή μεσοεπιθετικό, συναισθηματικό και συγκινητικό, φέρει την υπογραφή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, δείγμα της εκτίμησης που έτρεφε ο πρόεδρος του συλλόγου στις ικανότητες και την προσωπικότητα του Φορτούνη.

Το μήνυμα του κ. Μαρινάκη:

«Μετά από πολλά χρόνια με νίκες, χαρές, ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλείου, θριάμβους και τίτλους αλλά και δοκιμασίες ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον Κώστα Φορτούνη, έναν ποδοσφαιριστή που έγραψε με το ταλέντο του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής μας Ιστορίας, με αποκορύφωμα την υπέρτατη στιγμή να σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο έχοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαετίας ήρθε στον Ολυμπιακό από μικρό παιδί και αποχωρεί αρχηγός, επιτυχημένος ποδοσφαιριστής και εξαιρετικός οικογενειάρχης.

Ο Ολυμπιακός έκανε κάθε προσπάθεια και κάθε αναγκαία υπέρβαση για να μείνει ο Κώστας όμως πήρε μια άλλη απόφαση και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, που είναι και δική του δεύτερη οικογένεια, σέβεται αυτή την επαγγελματική επιλογή του. Και κανέναν από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρέπει να πικραίνει αυτό το προσωρινό αντίο. Μόνο καλά λόγια.

Κώστα, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις και σου ευχόμαστε επιτυχίες, υγεία και όλα τα καλά στο νέο σου ποδοσφαιρικό ταξίδι. Και όσο μακρινές και να είναι οι θάλασσες που επέλεξες να ξέρεις ότι πάντα έχεις μια θέση στο Λιμάνι της καρδιάς μας.

Βαγγέλης Μαρινάκης

ΠΑΕ Ολυμπιακός»

Φορτούνης σε Μαρινάκη: Φεύγω με βάρος στην καρδιά, σε ευχαριστώ για όλα

Δεν πέρασε παρά ελάχιστη ώρα απ’ τον συγκινητικό αποχαιρετισμό του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον Κώστα Φορτούνη μέσω των social media, για να ακολουθήσει ένα αντίστοιχο μήνυμα απ’ τον 32χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος ευχαρίστησε μέσα απ’ την καρδιά του τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά και το ίδιο το κλαμπ για όλα όσα του έδωσε τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Φορτούνης, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη σαουδαραβική Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, χαρακτήρισε «δεύτερη οικογένεια» του τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε σε όλα όσα πέτυχαν και κατέληξε τονίζοντας πως φεύγει με «βάρος στην καρδιά».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη:

«Πριν από δέκα χρόνια, ΕΣΥ με έφερες στο σπίτι μου. ΕΣΥ μου έδωσες την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας. Με πίστεψες. Με στήριξες. Μου έδειξες τον δρόμο. Με έκανες μέλος της οικογένειάς σου.

Στα δύσκολα, ήσουν εκεί για εμένα. Όπως είσαι πάντα για τον Ολυμπιακό μας. Ζήσαμε τόσο σπουδαίες στιγμές. Δύσκολες, χαρούμενες. Αλλά στο τέλος, κάναμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή Ευρώπης.

Φεύγω με βάρος στην καρδιά, αλλά με την επίγνωση ότι έχω μια δεύτερη οικογένεια, που πάντα θα την αγαπώ και θα με αγαπά. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα. Πρόεδρέ μου, σε ευχαριστώ για όλα».

Ειδήσεις σήμερα:

“Ο Λόγος του Βασιλιά” - Κάρολος: Η σχέση με την Ευρώπη, η Βουλή των Λόρδων και η οικονομία (εικόνες)

ΛΑΡΚΟ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Λάρυμνα (εικόνες)

Ρεύμα: Τα μέτρα της κυβέρνησης και η σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)