Πολιτισμός

10 Ιουνίου 2024 20:56

Coldplay: Το βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο και το “κάλεσμα” στους Έλληνες (εικόνες)

Οι εκπλήξεις του συγκροτήματος δεν σταματούν επι σκηνής, όπου τους απόλαυσε το κοινό το Σαββατοκύριακο. Λίγο πριν φύγουν από την Αθήνα θα γυρίσουν στο Ηρώδειο το νέο τους βιντεοκλίπ.

Coldplay: Το βιντεοκλίπ στο Ηρώδειο και το “κάλεσμα” στους Έλληνες (εικόνες)
-

120.000 άνθρωποι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τις δύο συναυλίες που έδωσαν οι Coldplay σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη.

Οι εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει το δημοφιλές συγκρότημα ήταν πολλές κι από ό,τι φαίνεται δεν σταματούν στο διήμερο που βρέθηκαν επί σκηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Coldplay βρίσκονται ακόμη στην Αθήνα και σήμερα (10/6), από τις 16:00 έως και τις 23:00, αναμένεται να γυρίσουν εντός του Ηρωδείου, το βίντεο κλιπ για ένα από τα καινούρια τους τραγούδια.

Μάλιστα, πραγματοποίησαν και σχετικό κάλεσμα συμμετοχής για το κοινό τους, που ίσως επιθυμεί να δει το αγαπημένο βρετανικό συγκρότημα για μία τελευταία φορά.

coldplay καλεσμα

Το κάλεσμα αναρτήθηκε στα social media και αναφέρει: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξή μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

Να σημειωθεί πως έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες άδειες από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες για το γύρισμα στο Ηρώδειο, ενώ έχουν παρθεί μέτρα προστασίας του ρωμαϊκού ωδείου.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες είχαν αρχίσει οι ετοιμασίες για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ από νωρίς και υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

βιντεοκλιπ coldplay

βιντεοκλιπ coldplay

Συναυλία coldplay

Υπήρχαν στη συναυλία ειδικά βραχιολάκια με καρδιές που μοιράστηκαν τυχαία σε κάποιους και αυτοί εξασφάλισαν την είσοδο τους στο βίντεο κλιπ και μπήκαν με προτεραιότητα μέσα.

Συναυλία coldplay

Ειδήσεις σήμερα: 

Ευρωεκλογές 2024: Τα “μεγάλα ονόματα” που έμειναν “εκτός”

ΕΛΣΤΑΤ – πληθωρισμός: Υποχώρησε τον Μάιο

Ευρωεκλογές - Εύβοια: Πέθανε περιμένοντας να ψηφίσει

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)