Celebrity

Σήμερα 13:58

Βαρύ πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη - Πέθανε η μητέρα του

Βαρύ πένθος για τον Μάριο Φραγκούλη  - Πέθανε η μητέρα του

-

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Μάριος Φραγκούλης, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, Ελένη.

Ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, ενώ την αποχαιρέτησε φανερά συγκινημένος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάριος Φραγκούλης μεγάλωσε μαζί με την θεία του και αδερφή της μαμάς του, την οποία θεωρεί και αυτή ως μητέρα του.

«Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν “εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε εδώ και να ‘ρθουμε να τον πάρουμε μετά από λίγους μήνες;” Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει “Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα ‘ρθω να σε δω”. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα», συνέχισε. Έμεινα με τη θεία μου, την αγάπησα, προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο;», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη του ο Μάριος Φραγκούλης.

Διαβάστε επίσης! Μάριος Φραγκούλης: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του μετά το τροχαίο ατύχημα

Μάριος Φραγκούλης – Η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

«Γεννήθηκα στην Αφρική. Με έφερε στον κόσμο η Ωραία Ελένη η Κερκυραία που γεννήθηκε στο Παλιό Πηγάδι πάνω από τα Μουράγια πάντα με το πηγαίο παιδικό ένστικτο και το γέλιο που δεν έλειπε ποτέ από το στόμα της. Τραγουδούσε, μιλούσε με δυνατή φωνή και γελούσε με τα πάντα! Η μητέρα μου όπως και όλες οι αδελφές της και τα αδέλφια της δούλευαν από μικρά παιδιά… δύσκολοι καιροί αλλά πάντα ζωηρές προσωπικότητες.

Η μητέρα μου μάζευε ελιές από 12 ετών και μεγάλωνε τις μικρές της αδελφές. Το τραγούδι, μιας και ο παππούς ο Σίμος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε πολύ ωραία, ήταν πολύ ζωντανό στο σπίτι αλλά θα έλεγα και μέχρι το Λιστόν στην κεντρική Κέρκυρα… Μέσα σε όλη την ομορφιά μεγάλωνε η όμορφη μητέρα μου και έκανε τα όνειρά της… Κατάφερε να ταξιδέψει Αφρική και να γνωρίσει τον πατέρα μου τον Γιάννη, ο οποίος έπαιζε πολύ καλό πιάνο και γεννηθήκαμε εμείς, ο Σάϊμον και εγώ ο Μάριος το ζιζάνιο…

Όλη μέρα στον κήπο και στα δέντρα, στα πάρκα και στα παιχνίδια με τον αδελφό μου… Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της μαμάς και που πάντα μας έσωζε! Καλό σου Παράδεισο από όλους μας Νίτσα μας τρελή και αγαπησιάρα!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάριος Φραγκούλης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)