Celebrity

Σήμερα 11:30

Μαρίνα Βερνίκου & Μίλτος Καμπουρίδης: Παρακολούθησαν από κοντά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και ξεσπούν

Μαρίνα Βερνίκου & Μίλτος Καμπουρίδης: Παρακολούθησαν από κοντά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και ξεσπούν

-

Στο Παρίσι ταξίδεψαν ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου μαζί με τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο, το ζευγάρι απογοητεύτηκε από όσα έζησε και το εξέφρασε με κάποιες αναρτήσεις μέσα από τα social media. Η Μαρίνα Βερνίκου έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram πως η βροχή ήταν έντονη, ενώ εκτός από τα πλοιάρια με τις αποστολές των χωρών, όλο το υπόλοιπο σόου το παρακολουθήσαν από οθόνες.

Διαβάστε επίσης! Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο σκηνοθέτης εξαφάνισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην τελετή έναρξης - Χαμός στο Χ

«Το μεγαλύτερο φιάσκο στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων», έγραψε αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου και συνέχισε σε άλλη ανάρτηση: «Ό,τι πιο απογοητευτικό έχω βιώσει. Εκτός από τις ομάδες που είδαμε να περνάνε μπροστά μας, όλο το υπόλοιπο το έβλεπες από οθόνες. Κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να βρέξει; Είχαμε πάρει ομπρέλες τις οποίες μας κράτησαν στην είσοδο. Έβρεχε καθ’ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών ασταμάτητα και σαν να μην έφτανε αυτό, δεν έγινε απολύτως τίποτα εντυπωσιακό».

Καμπουρίδης - Βερνίκου

Καμπουρίδης - Βερνίκου

Καμπουρίδης - Βερνίκου

Από την άλλη πλευρά ο Μίλτος Καμπουρίδης σημείωσε: «Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι για το 2024 ήταν καταστροφή για όλους εμάς που παρευρεθήκαμε. Ισχυρή βροχή επέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και δεν υπήρχε τίποτα να δούμε μετά το πέρασμα των πλοιαρίων που μετέφεραν τις εθνικές ομάδες. Ήταν ένας πανάκριβος τρόπος να δεις ένα μέτριο σόου σε μια οθόνη, ενώ γίνεσαι μούσκεμα. Οι διοργανωτές θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για αυτή την αποτυχία και να επιστρέψουν την τιμή του εισιτηρίου σε όλους τους παρευρισκόμενους».

Καμπουρίδης - Βερνίκου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)