FLife

Σήμερα 21:36

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η στιγμή που η ελληνική ομάδα ανοίγει την παρέλαση! Αντετοκούνμπο & Ντρισμπιώτη σημαιοφόροι

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η στιγμή που η ελληνική ομάδα ανοίγει την παρέλαση! Αντετοκούνμπο & Ντρισμπιώτη σημαιοφόροι

-

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26/7 στις 20:30.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία ιστορική Τελετή Εναρξης, καθώς για πρώτη φορά στα Ολυμπιακά χρονικά, δεν γίνεται σε στάδιο, αλλά σε ανοιχτό χώρο και θα την παρακολουθήσουν από κοντά περίπου 300.000 θεατές, οι οποίοι θα βρίσκονται πέριξ του ποταμού Σηκουάνα.

Πριν ξεκινήσει η παρέλαση, ο ηθοποιός Ζαμέλ Ντεμπούζ βρέθηκε στη μέση του γηπέδου με τη φλόγα παραδίδοντάς την στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το παρόν έδωσε και ο Εμμανουέλ Μακρόν και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Μπαχ, που καταχειροκροτήθηκαν από το πλήθος.

Πρώτοι, ως είθισται εμφανίστηκαν οι Έλληνες αθλητές, με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η ελληνική ολυμπιακή αποστολή αποτελείται από 100 αθλητές, ενώ ο συνολικός αριθμός των αθλητών και των επισήμων που αναμένεται να παρελάσουν φτάνει τις 7.000.

Δείτε επίσης - Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Lady Gaga σε ένα εντυπωσιακό show που θύμιζε "Moulin Rouge" στην έναρξη τελετής

Δείτε την ελληνική αποστολή στην παρέλαση των Ολυμπιακών Αγώνων 2024:  

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)