Celebrity

10 Σεπτεμβρίου 2024 22:55

Τζένιφερ Λόπεζ: Το τατουάζ που είχε κάνει για τον Μπεν Άφλεκ έναν χρόνο πριν & εξαφάνισε μετά τον χωρισμό

Τζένιφερ Λόπεζ: Το τατουάζ που είχε κάνει για τον Μπεν Άφλεκ έναν χρόνο πριν & εξαφάνισε μετά τον χωρισμό

-

Η Τζένιφερ Λόπεζ λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ έκανε μια ακόμα κίνηση που προκάλεσε "πανικό" στα ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ είχαν γιορτάσει τον περασμένο Φεβρουάριο για πρώτη φορά την ημέρα των ερωτευμένων ως παντρεμένο ζευγάρι κάνοντας το ίδιο τατουάζ, το οποίο όμως... εξαφάνισε μετά τον χωρισμό τους!

Οι δυο σταρ του Χόλιγουντ έκαναν ένα σύμβολο του απείρου, με το «Τζένιφερ» γραμμένο στη μία άκρη και το «Μπεν» στην άλλη. Το τατουάζ είχε ένα βέλος που διαπερνούσε το σύμβολο του απείρου στη μέση, ωστόσο δεν υπήρχε στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Όπως θα δεις, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable» με ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο το σημείο που βρισκόταν το τατουάζ της με εκείνο να... λείπει! Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν προχώρησε σε αφαίρεσή του ή αν χρησιμοποίησε απλά τη βοήθεια του μακιγιάζ για να το κρύψει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)