Celebrity

Σήμερα 17:55

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο πρώτος της σύζυγος αποκαλύπτει πώς είναι να είσαι παντρεμένος με εκείνη - "Όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν"

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο πρώτος της σύζυγος αποκαλύπτει πώς είναι να είσαι παντρεμένος με εκείνη - "Όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν"

-

Με αφορμή το διαζύγιο της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ ο πρώτος της σύζυγος, Ojani Noa άνοιξε την καρδιά του στην Dailymail και μίλησε για το πώς είναι να είσαι παντρεμένος μαζί της!

Όπως αποκάλυψε τόσο το πάθος όσο και οι έντονοι τσακωμοί ήταν το κερασάκι στη σχέση τους. «Ήταν τόσο υπέροχα, αλλά ταυτόχρονα και τόσο λυπηρά, επειδή γνωρίζαμε κατά κάποιο τρόπο ότι όλο αυτό θα τελείωνε», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Πολύ κοντά με τον Ματ Ντέιμον παρά τον χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ

«Ήμουν ο πρώτος, ο πρωτοπόρος. Ήμουν εκεί στην αρχή της καριέρας της και την υποστήριζα, αντιμετωπίζοντας τα άγχη και τις ανασφάλειές της. Ήμουν ένας πολύ καλός σύζυγος γιατί πιστεύω στο γάμο. Όταν χωρίσαμε, μου ράγισε η καρδιά. Αισθάνομαι ότι όταν πήρε αυτό που ήθελε, δεν με χρειαζόταν πλέον», είπε ο Noa.
«Δεν είχα ιδέα ποια ήταν, αλλά θυμάμαι να σκέφτομαι ότι «ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Είχε επίσης ένα απίστευτο σώμα. Ακόμα το έχει. Σπατάλησα πολύ χρόνο και προσπάθεια για να την αγαπήσω. Αλλά όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μην σκέφτεσαι ότι είσαι διαρκώς μπροστά από μια κάμερα».

«Είχα μετακομίσει στο διαμέρισμα της Τζένιφερ και δούλευα για μια εταιρεία παροχής βιοτεχνικών υπηρεσιών (παροχή φαγητού σε ηθοποιούς και συνεργείο στα κινηματογραφικά πλατό). Αν έκανε γυρίσματα, πήγαινα στη δουλειά και μετά πήγαινα μαζί της στο πλατό. Τα Σαββατοκύριακα, πηγαίναμε για ψώνια, σινεμά ή για φαγητό σε μικρά εστιατόρια. Όσα χρήματα είχα, τα πλήρωνα - και οι δύο τα πληρώναμε. Με σύστηνε σε φίλους. Ποτέ δεν ένιωσα παρείσακτος. Ήμασταν απλά ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Αρχίσαμε να μιλάμε για γάμο μέσα σε λίγους μήνες από τότε που βγαίναμε σοβαρά και της ζήτησα να με παντρευτεί περίπου ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία μας. Η Τζένιφερ βρισκόταν στα πρόθυρα της παγκόσμιας φήμης, αφού πήρε τον ομώνυμο ρόλο στη Selena - μια βιογραφική ταινία για μια λατίνα τραγουδίστρια που πυροβολήθηκε από έναν εμμονικό θαυμαστή της...»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ojani Noa παντρεύτηκε την Τζένιφερ Λόπεζ το 1997 και είναι ο μόνος από τους τέσσερις συζύγους της που τη γνώρισε και την αγάπησε πριν γίνει παγκόσμιο είδωλο.

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)