Celebrity

Χθες 21:30

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα όσα έγιναν στον γάμο του με την Μαράια! Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όλα όσα έγιναν στον γάμο του με την Μαράια! Ακυκλοφόρητες φωτογραφίες

-

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στο Costa Navarino στην Πύλο της Μεσσηνίας.

Το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση τριών παιδιών επισφράγισε τον έρωτά του παρουσία 200 περίπου καλεσμένων.

 Στον γάμο έδωσαν το "παρών" VIP άνθρωποι από τον αθλητικό χώρο αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στη Μεσσηνία βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και η Σερένα Ουίλιαμς.

Δείτε επίσης - Ανατροπή με τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Costa Navarino: Η τελετή πραγματοποιήθηκε νωρίτερα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε ο γάμος του με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η κάμερα του ΑΝΤ1 εξασφάλισε κάποιες σπάνιες φωτογραφίες από την λαμπερή δεξίωση.

Όπως θα δείτε το ζευγάρι χόρεψε μαζί, φωτογραφήθηκε με τα αγαπημένα του πρόσωπα ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κρασί που φέρει το όνομα της συζύγου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια καθώς ο μπασκετμπολίστας έχει επενδύσει σε επιχειρήσεις οίνου της περιοχής.

Δείτε παρακάτω το υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)