Celebrity

Σήμερα 14:29

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Οι φωτογραφίες από pre wedding party του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Οι φωτογραφίες από pre wedding party του Γιάννη Αντετοκούνμπο

-

Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την επί χρόνια αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα τελεστεί το απόγευμα της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, ωστόσο είχαμε ανατροπή, με την τελετή να πραγματοποιείται τελικά περίπου στις 11 το πρωί.

Ο Greek freak του NBA ενώθηκε λοιπόν με τα δεσμά του γάμου με τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των τριών παιδιών του, Μαράια στο μαγευτικό Costa Navarino, ενώ απόγευμα, περίπου στις 18:30, θα λάβει χώρα ένα μεγάλο πάρτι.

Εκεί το ζευγάρι θα υποδεχθεί τους "υψηλούς" προσκεκλημένους, ανάμεσά τους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται από το Σάββατο και ο Λεμπρόν Τζέιμς, το αεροπλάνο του οποίου προσγειώθηκε στο Άκτιο, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και η Σερένα Ουίλιαμς.

Από την Παρασκευή βρίσκεται στην Μεσσηνία και ένας από τους καλύτερούς φίλους και συμπαίκτες του Γιάννη στο Μιλγουόκι, ο Κρις Μίντλετον, που ήταν και κουμπάρος στον γάμο.

Στη Μεσσηνία βρίσκεται και ο Εμμανουήλ Καραλής, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο του, Ολυμπία Χοψονίδου, όπου και παρευρέθηκαν στο pre wedding party.

Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μάλιστα στα instastories και σχετικές φωτογραφίες από το τριήμερο γλέντι του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον σύζυγό της, αλλά και μόνη.

Θυμίζουμε πως οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν την Παρασκευή, με ένα πάρτι όπου οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ χθες Σάββατο (31/08) συνεχίστηκαν με ένα Nigerian Party, όπου όλοι φορούσαν παραδοσιακές ενδυμασίες από τη Νιγηρία.

Σπανουλης

Σπανουλης

Σπανουλης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)