Celebrity

Χθες 12:58

Γιώργος Τσαλίκης: Είδε την Μαρίνα Σάττι στον ύπνο του και λίγες ώρες μετά την συνάντησε στο αεροδρόμιο (Βίντεο)

Γιώργος Τσαλίκης: Είδε την Μαρίνα Σάττι στον ύπνο του και λίγες ώρες μετά την συνάντησε στο αεροδρόμιο (Βίντεο)

-

Ένα βίντεο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης και έκανε γνωστό πως συναντήθηκε με την Μαρίνα Σάττι στο lounge του αεροδρομίου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μάλιστα λίγες ώρες πριν είχε δει στον ύπνο πως βρέθηκε με την Μαρίνα Σάττι και συζήτησαν με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο ίδιος για την τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης! Flashback: Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά που έσπαγε τα κοντέρ

«Λοιπόν, παιδιά, ακούστε. Πέφτω για ύπνο και ξυπνάω με το εξής όνειρο: ότι έχω βρεθεί με τη Μαρίνα Σάττι. Αλήθεια τ’ ορκίζομαι! Και ότι της δίνω εξηγήσεις “Μαρίνα, Μαρίνα μου, συγγνώμη αν σε στεναχώρησα, αλλά εγώ σε στήριξα απ΄την αρχή, είπα τη γνώμη μου, μετά δέχθηκα πολλή επίθεση και το ένα και το άλλο”. Πάω στο lounge και κάποιος με χτυπάει και μου λέει “γεια σας”. Βλέπω ένα κοριτσάκι, μου λέει “είμαι η Μαρίνα”.

Τα είπαμε, τα είπα μάλλον, ένιωσα πάρα πολύ καλά και είναι πάρα πολύ όμορφο όταν γίνεται ένα closure, ένα κλείσιμο σε κάτι που ενδεχομένως να μας έχει στεναχωρήσει ή να μας έχει φέρει σε μια περίεργη κατάσταση και να κλείνουν όλα με μια ωραία αγκαλιά. Ευχαριστώ τον Θεούλη, τον καλό και τη διαίσθησή μου που με προειδοποιεί και για τα άσχημα αλλά και για τα όμορφα πράγματα», είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στο βίντεο που κοινοποίησε, ενώ σημείωσε στη λεζάντα:

«Αυτό σήμερα Μαρίνα μου έφτιαξε τη διάθεση !! Χάρηκε η ψυχή μου..! Τι ωραία σχέδια έχει ο Θεούλης πολλές φορές ..!!Τα καλύτερα σου εύχομαι!  Να τα πούμε σύντομα @marina_satti».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)