Κόσμος

Σήμερα 14:57

Γαλλία: Την υπνώτιζε ο σύζυγος και την βίαζαν 51 άνδρες (βίντεο)

Απίστευτη φρίκη βίωνε μία γυναίκα επί σειρά ετών. Της έδινε ναρκωτικά χάπια ο σύζυγος και την βίαζαν 51 άνδρες. Το θάρρος της να μιλήσει και ο λόγος που αποκάλυψε μόνη την ταυτότητας της δημοσίως.

Γαλλία: Την υπνώτιζε ο σύζυγος και την βίαζαν 51 άνδρες (βίντεο)
-

Της Ντέμη Καραγιάννη

Τις φρικιαστικές στιγμές των κατ' εξακολούθηση βιασμών της βιώνει η 72χρονη  Ζιζέλ Πελικό, η οποία παραιτήθηκε αυτοβούλως του δικαιώματός της στην ανωνυμία, ακριβώς για να γίνει γνωστή η φρίκη  που βιώνουν γυναίκες που ναρκώνονται εν αγνοία τους από «το χάπι του βιασμού», όπως ονομάζεται.

Η Πελικό έχει πέσει θύμα βιασμών κατ 'έξακολούθηση από τον ίδιο τον σύζυγό της ο οποίος την νάρκωνε με χάπια και έπειτα προσέλκυε διαδικτυακά αγνώστους για να τη βιάσουν, στο σπίτι τους στο Μαζάν.

Στην πολύκροτη δίκη που άρχισε - και έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Γαλλίας -η Ζιζέλ Πελικό, υποχρεώθηκε να δει τα βίντεο από τις αποτρόπαιες πράξεις που υπέστη για εννέα  ολόκληρα χρόνια εξαιτίας του συζύγου της, ο οποίος συμμετείχε στους βιασμούς ενεργά αλλά και τους βιντεοσκοπούσε.

«Πιστεύει πως, παρά το ότι πέρασε πολύ δύσκολα, δεν έχει τίποτα να κρύψει ή να ντραπεί. Είναι, επίσης, ο δικός της τρόπος να πει πως, μία τέτοια κατάσταση μπορεί να ξεπεραστεί, ακόμα κι αν σήμερα είναι η αρχή, ο κόσμος πρέπει να ξέρει γι’αυτό και η ντροπή θα πρέπει να ήταν στην άλλη πλευρά», δήλωσε o δικηγόρος της 72χρονης.

Σημειώνεται πως, παρόλο που η Ζιζέλ μέχρι πρότινος δεν είχε ανάμνηση των βιασμών της, για χρόνια έχανε μαλλιά και βάρος, ενώ είχε αρχίσει να ξεχνάει ολόκληρες μέρες και μερικές φορές φαινόταν να είναι μονίμως χαμένη λόγω των υπνωτικών χαπιών.

Τα παιδιά και οι φίλοι της ανησυχούσαν ότι είχε Αλτσχάιμερ, αλλά στα τέλη του 2020, αφού κλήθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα στη νότια Γαλλία, έμαθε όλες τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες του τι πραγματικά της συνέβη.

Ο σύζυγός της, Ντομινίκ Πελικό, 72 ετών, προσέλκυε τους άνδρες, οι οποίοι υπολογίζονται σε πάνω από 51, μέσω ενός διαδικτυακού φόρουμ . Η Αστυνομία μιλά για περισσότερους από 92 βιασμούς.

Από τους 51 κατηγορούμενους άνδρες, 20, συμπεριλαμβανομένου του Πελικό, βρίσκονται υπό κράτηση, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν εκτός φυλακής, με εγγύηση.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο σύζυγός της, Ντομινίκ, συνελήφθη το 2020 για προσπάθεια να βιντεοσκοπήσει τα εσώρουχα γυναικών κάτω από τις φούστες τους σε ένα σούπερ μάρκετ.

Η αστυνομία κατέσχεσε τις συσκευές του, ανακαλύπτοντας περισσότερες από 20.000 φωτογραφίες και βίντεο που τεκμηρίωναν τη μακροχρόνια κακοποίηση της γυναίκας του.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Μπάιντεν και Χάρις μαζί σε προεκλογική συγκέντρωση (εικόνες)

Ενδοοικογενειακή βία - Θεσσαλονίκη: Ιερέας απείλησε την πρεσβυτέρα επειδή... μαγείρευε

Χαλκιδική: 16χρονος στη ΜΕΘ μετά από καταδίωξη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)