Celebrity

Χθες 22:33

Κατερίνα Καινούργιου: Ο απολογισμός του καλοκαιριού της και η φωτογραφία με τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή

Κατερίνα Καινούργιου: Ο απολογισμός του καλοκαιριού της και η φωτογραφία με τον σύντροφό της, Πάνο Κουτσουμπή

-

Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει μια ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, καθώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, στο νησί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας σύντροφός της, Πάνος Κουτσουμπής.

Το βράδυ της Κυριακής, 18 Αυγούστου, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έναν μικρό απολογισμό του φετινού καλοκαιριού.

Μάλιστα, η ίδια ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, υπήρχε και ένα στιγμιότυπο με τον Πάνο Κουτσουμπή, στο οποίο φαίνεται πόσο ευτυχισμένη είναι.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινεί το "αντίο" της στη δημοσιογράφο Παυλίνα Ντάσιου - "Ήσουν καλή ψυχή γι’ αυτόν τον κόσμο"

«Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν αυτή που είμαι τώρα…Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ήμουν ο αληθινός μου εαυτός….Χωρίς αυτό το καλοκαίρι, θα έμενα πάντα εκείνο το κορίτσι…Ήτανε τότε που αγάπησα τις μέρες του καλοκαιριού, περισσότερο από τις νύχτες...Καλοκαίρι 2024», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σημειωθεί, ότι εκτός από την ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε τη φωτογραφία της με τον Πάνο Κουτσουμπή και στα stories της.

Δείτε τις αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου

Καινούργιου Κατερίνα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)