Κοινωνία

Σήμερα 18:28

Τροχαίο στα Χανιά: Πότε θα γίνουν οι κηδείες των 3 νεαρών - Χαροπαλεύει η 22χρονη

Ο 16χρονος Αλέξανδρος, ο 18χρονος Νίκος -οδηγός του οχήματος- και ο 20χρονος Θοδωρής «έσβησαν» στο τραγικό τροχαίο βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους τους.

Τροχαίο στα Χανιά: Πότε θα γίνουν οι κηδείες των 3 νεαρών - Χαροπαλεύει η 22χρονη
-


Τρεις άνθρωπο έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά ενώ μια 22χρονη κοπέλα που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο δίνει μάχη για να τη ζωή της. Το αιματηρό τροχαίο συνέβη από μια αποτυχημένη προσπέραση στα Χανιά, με τρεις νεαρούς να σκοτώνονται και μια φίλη τους να δίνει μάχη ζωής σε νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις έρευνες, ο ΒΟΑΚ βάφτηκε με αίμα λόγω ενός λάθους που αποδείχθηκε μοιραίο. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα και στο νοσοκομείο της πόλης, όπου η 22χρονη παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική, με την κατάσταση της υγείας της, να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Το μοιραίο λευκό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βαν, στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά στα Χανιά, το πρωί του Σαββάτου 17 Αυγούστου του 2024, παρασύροντας στον θάνατο τρεις νεαρούς, ένας εκ των οποίων ανήλικος, ενώ η τέταρτη κοπέλα που βρισκόταν στο όχημα, δίνει μάχη για τη ζωή της.

Η 22χρονη Μαρία, έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, με την κατάστασή της να είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Τελευταίο αντίο στα αδικοχαμένα παιδιά

Τρεις οικογένειες θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στα παιδιά τους που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή. Ο 16χρονος Αλέξανδρος, ο 18χρονος Νίκος -οδηγός του οχήματος- και ο 20χρονος Θοδωρής «έσβησαν» στο τραγικό τροχαίο βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους τους.

Η οικογένεια και οι φίλοι του 20χρονου Θοδωρή, θα τον αποχαιρετήσουν το πρωί της Δευτέρας (19/8). Η κηδεία του θα γίνει στις 11:30 στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές. Η κηδεία του 18χρονου Νίκου θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών. Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν αύριο και τον 16χρονο Αλέξανδρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλέν Ντελόν: Οι ερμηνείες και η... αντιδραστικότητα του ιερού τέρατος του κινηματογράφου (εικόνες)

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ποιοι είναι ανοιχτοί για το κοινό

Τραμπ: Η Χάρις είναι τρελή και είμαι πιο όμορφος από εκείνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)