Celebrity

Σήμερα 08:30

Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή από βραδινή τους έξοδο στην Πάρο

Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή από βραδινή τους έξοδο στην Πάρο

-

Ερωτευμένη είναι η Κατερίνα Καινούργιου το τελευταίο διάστημα.

Η παρουσιάστρια είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με τον 35χρονο επιχειρηματία, Παναγιώτη Κουτσουμπή και δεν το κρύβει!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δυο μήνες και περνά μαζί το καλοκαίρι. Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της ταξίδεψαν στο Παρίσι, ωστόσο πλέον επέστρεψαν στην Ελλάδα και συνεχίζουν τος διακοπές τους στην Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 16/8 το ζευγάρι πραγματοποίησε μία βραδινή έξοδο στο νησί και η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα κοινό στιγμιότυπό τους.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι ευχήθηκε δημόσια στον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή για την γιορτή του

Όπως θα δείτε οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με αγαπημένους φίλους ενώ η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ποζάρουν αγκαλιασμένοι την ώρα που η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» κλείνει το μάτι και κάνει το σήμα της νίκης με τα χέρια της.

Δείτε την νέα κοινή φωτογραφία του ζευγαριού:

καινούργιου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos