Celebrity

Σήμερα 20:26

Γιάννης Αϊβάζης: Χαμογελάει μετά τον χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου! Η selfie από την παραλία

Γιάννης Αϊβάζης: Χαμογελάει μετά τον χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου! Η selfie από την παραλία

-

Ο Γιάννης Αϊβάζης περνά το πρώτο του καλοκαίρι μακριά από τη Μαρία Κορινθίου, μιας και το πρώην ζευγάρι, τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2008 στην Κύπρο (και οι δύο είχαν προσκαλεστεί για να παραδώσουν βραβεία σε νικητές των Men of the year), και σχεδόν αμέσως, στον πρώτο μήνα της σχέσης τους, η ηθοποιός έμεινε έγκυος. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους, γεννήθηκε η κόρη τους, και λίγο πριν να γίνει 2 χρόνων η Ισμήνη, τον Σεπτέμβριο του 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Παρόλα αυτά, οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ανήμερα της ονομαστικής γιορτής της Μαρίας Κορινθίου, ο ηθοποιός σχολίασε την ανάρτησή της, με εκείνη να του απαντάει.

Μια μέρα μετά, ο Γιάννης Αϊβάζης πήγε στην παραλία για μπάνιο και ανέβασε μια selfie φωτογραφία του, στην οποία γράφει ότι είναι «χαρούμενος». Ξαπλωμένος στην πετσέτα του,ο ηθοποιός χαμογελά και απολαμβάνει το καλοκαίρι.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

αιβαζης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)