Celebrity

14 Αυγούστου 2024 23:10

Μαρία Κορινθίου: Το νέο μήνυμα στο Instagram μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη - "Είναι καλύτερα να…"

Μαρία Κορινθίου: Το νέο μήνυμα στο Instagram μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη - "Είναι καλύτερα να…"

-

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού.

Μπορεί οι δυο τους μέχρι στιγμής να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για το διαζύγιό τους, ωστόσο κάνουν αναρτήσεις στα social media και στέλνουν μηνύματα όλο νόημα.

Δείτε επίσης! Μαρία Κορινθίου: Το τραγούδι που ανέβασε στο Instagram μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη! "Γύρισέ με στη νύχτα που γνωριστήκαμε"

Το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου και λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε ένα απόφθεγμα του Paulo Coelho στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν θα μπορέσεις ποτέ να ξεφύγεις από την καρδιά σου. Οπότε είναι καλύτερα να ακούς τι έχει να πει», ήταν το μήνυμα που αναδημοσίευσε στα αγγλικά η Μαρία Κορινθίου.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ζευγάρι από το 2008, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε και η κόρη τους, Ισμήνη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Μαρία Κορινθίου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)