Celebrity

13 Αυγούστου 2024 09:59

Μαρία Κορινθίου: Το τραγούδι που ανέβασε στο Instagram μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη! "Γύρισέ με στη νύχτα που γνωριστήκαμε"

Μαρία Κορινθίου: Το τραγούδι που ανέβασε στο Instagram μετά το διαζύγιο από τον Γιάννη Αϊβάζη! "Γύρισέ με στη νύχτα που γνωριστήκαμε"

-

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Τις φήμες περί χωρισμού "πυροδότησαν" οι πρόσφατες χωριστές διακοπές των ηθοποιών, ενώ μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου στο okmag.gr, έγινε γνωστή η είδηση ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ζευγάρι από το 2008, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε και η κόρη τους, Ισμήνη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Δείτε επίσης - Γιάννης Αϊβάζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό από την Μαρία Κορινθίου

 Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 12/8, η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με το τραγούδι «Τhe Night we met» και συγκεκριμένα, τους εξής στίχους: «Τους είχα όλους και μετά τους περισσότερους από εσάς, τώρα κανέναν από εσάς. Γυρίστε με πίσω στη νύχτα που γνωριστήκαμε. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Στοιχειωμένο από το φάντασμα σου. Ω, πήγαινε με πίσω στη νύχτα που γνωριστήκαμε».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)