Celebrity

16 Αυγούστου 2024 17:57

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές - Ποζάρει ανέμελη πάνω σε σκάφος

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές - Ποζάρει ανέμελη πάνω σε σκάφος

-

Συνεχίζει τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία και μετά την επανεμφάνισή της στα social media και τις ευχές για την ημέρα της Παναγίας, έκανε μια ακόμα ανάρτηση. Η παρουσιάστρια, η οποία αμέσως μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Mega, αναχώρησε για την Άνδρο, έκανε ένα νέο post στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram την Παρασκευή 16/8.

Όπως θα δείτε, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ανέμελη, μαυρισμένη και πάντα κομψή πάνω στο σκάφος, το οποίο έχει μαζί με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα, στο τιμόνι του τον διακρίνουμε! Αξίζει βέβεια να σημειώσουμε ότι τόσο η παρουσιάστρια όσο και εκείνος, έχουν εκφράσει πολλές φορές την αγάπη τους τόσο για την θάλασα, όσο και για τα ελληνικά νησιά, είτε με εξορμήσεις τους σε αυτά, είτε με posts.

Ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με το Mega, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το καθημερινό πρόγραμμα και πλέον, απολαμβάνει χαλαρή τις διακοπές της, χωρίς το άγχος της προετοιμασίας μιας εκπομπής για τη νέα σεζόν.

«Καλοκαιράκι μου», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε την:

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)