Κοινωνία

Χθες 22:42 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 00:01

Χαλκιδική: Νεκρό 8χρονο παιδί - Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του

Ακόμη μία τραγωδία στη Χαλκιδική με θύμα ένα 8χρονο παιδί. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Χαλκιδική: Νεκρό 8χρονο παιδί - Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των γονιών του
-

Ένα νέο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, βυθίζοντας ξανά στην θλίψη την τοπική κοινωνία, μετά τον πνιγμό 8χρονης σε κατασκήνωση.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ένα παιδί επίσης 8 ετών κατέρρευσε μπροστά στους γονείς του στην Ιερισσό. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πέθανε από οξεία περικαρδίτιδα. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος σε δήλωσή του ανέφερε πως “Πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι. Ένας μικρός φίλος από ένα έκτακτο γεγονός η αιτία του οποίου θα φανεί μέσα από τη νεκροψία – νεκροτομή, μάς άφησε τελείως ξαφνικά και η είδηση πραγματικά έχει διαδοθεί σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία.

Όλοι είναι συγκλονισμένοι παρακολουθώντας πώς μπορεί να διακοπεί τόσο απότομα η ζωή ενός μικρού παιδιού. Επειδή έχουμε φροντίσει να υπάρχει άμεση ανταπόκριση από ΕΚΑΒ, ήρθε αρκετά γρήγορα το ασθενοφόρο με τους διασώστες έγιναν προσπάθειες ανάνηψης του παιδιού και φυσικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου. Από εκεί και πέρα δυστυχώς η επόμενη πληροφόρηση που είχαμε ήταν ότι το παιδί κατέληξε”.

Ειδήσεις σήμερα:

Φούρνοι Ικαρίας: Φωτιά και μήνυμα εκκένωσης από το 112

Λωρίδα της Γάζας – Μπάιντεν: Πιο κοντά από ποτέ η επίτευξη συμφωνίας εκεχειρίας

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)