Celebrity

12 Αυγούστου 2024 10:30

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με την κόρη της, Ισμήνη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με την κόρη της, Ισμήνη μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη

-

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Τις φήμες περί χωρισμού "πυροδότησαν" οι πρόσφατες χωριστές διακοπές των ηθοποιών, ενώ μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου στο okmag.gr, έγινε γνωστή η είδηση ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ζευγάρι από το 2008, ενώ την ίδια χρονιά γεννήθηκε και η κόρη τους, Ισμήνη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Το πρώην ζευγάρι εξακολουθεί να μένει μαζί στο σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό ενώ απόλυτη προτεραιότητά του είναι η κόρη του.

Δείτε επίσης - Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με τον Γιάννη Αϊβάζη και το δημόσιο μήνυμα μετά την είδηση του χωρισμού τους

Η Μαρία Κορινθίου με αφορμή την Ημέρα της Κόρης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει με την Ισμήνη σε ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο.

«Παγκόσμια Ημέρα Κόρης. Κάντε ανάρτηση με την κόρη σας», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός λίγο μετά αφού επιβεβαίωσε την είδηση χωρισμού της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

 Δείτε την σχετική ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου με την κόρη της:

κορινθίου




 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)