Κόσμος

Χθες 17:28

Ερντογάν: Δεν ντρέπονται όσοι χειροκροτούν τον “Χίτλερ της εποχής μας”;

Ο Τουρκος Προέδρος εξαπέλυσε "πυρά" για όσους επικροτούν τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ερντογάν: Δεν ντρέπονται όσοι χειροκροτούν τον “Χίτλερ της εποχής μας”;
-

“Δεν ντρέπονται και δεν κοκκινίζουν όσοι χειροκροτούν τον “Χίτλερ της εποχής μας” στο Κογκρέσο”, διερωτήθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στη Συνάντηση Προώθησης του Προγράμματος Κίνητρα Υψηλής Τεχνολογίας, εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι ακόμη ότι “από τις 7 Οκτωβρίου, η ανθρωπότητα παρακολουθεί τη δολοφονία των μωρών από απόσταση, σαν να βλέπει ταινία”, αναφέρει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Άννα Ανδρέου.

“Ο δολοφόνος τους, ο Νετανιάχου, καταχειροκροτείται στις ΗΠΑ. Τι δουλειά είναι αυτή; Είναι δυνατόν να γίνει κατανοητό αυτό; Τί δημοκρατία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα... Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια παράνοια λογικής και συνείδησης που φιλοξένησε τον χασάπη στο Κογκρέσο και τον χειροκρότησε 57 φορές την γεμάτη αυταπάτες ομιλία του. Όσον αφορά τα λόγια, δεν ντρέπονται αυτοί που δίνουν μαθήματα δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο και όσοι εκτιμούν πολύ τον Χίτλερ της εποχής μας. Τα πρόσωπά τους δεν κοκκινίζουν, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, νόμος, κανόνες, έλεος”, ανέφερε ακόμη ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στην Ελαία - 4 νεκροί: Πατέρας και ανήλικος γιός ανάμεσα στα θύματα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι δήλωσαν οι δύο κατηγορούμενοι

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ελλάδα: Τα μετάλλια ανά άθλημα


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)