Ευρώπη

07 Σεπτεμβρίου 2018 19:02

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στην Ίμπιζα: Από θύτης - θύμα η 59χρνη

Πώς μία γυναίκα που κατηγορείτο ότι βίασε τον ανήλικο γιο της φίλης της, δικαιώθηκε με τη «βοήθειά» του.

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού στην Ίμπιζα: Από θύτης - θύμα η 59χρνη
-

Κατηγορούσαν την 59χρονη γυναίκα πως βίασε τον 14χρονο γιο μιας φίλης της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα, όμως το δικαστήριο την αθώωσε και η γυναίκα τελικά αποδείχθηκε από θύτης… θύμα.

Η γιαγιά του ανήλικου είχε δει την 59χρονη Γκέιλ Ντίκινσον και τον 14χρονο εγγονό της να συνευρίσκονται ερωτικά στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμεναν όλοι μαζί, στο Σαν Αντόνιο της Ίμπιζα. Ήταν εκείνη που είχε καταγγείλει την 59χρονη για το βιασμό του εγγονού της. Ενώ μάλιστα είχε πει πως άκουσε τη γυναίκα να μιλάει σεξουαλικά στο ανήλικο.

Η κατηγορούμενη όμως τη δεύτερη ημέρα της δίκης υποστήριξε πως εκείνη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ανήλικο, όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, «συνέβη εντελώς ξαφνικά. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πόσο γρήγορα έγιναν όλα. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Κατάφερα να τον σπρώξω, φωνάζοντάς του να σταματήσει. Έτρεξα προς το μπαλκόνι κι εκείνος με κυνήγησε», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία της.

Ο ανήλικος είπε στους δικαστές, πως ήθελε «εμμονικά» να κάνει σεξ μαζί της, ενώ εκείνη είχε τρομοκρατηθεί. Επίσης ο 14χρονος είπε στο δικαστήριο πως πριν από το περιστατικό είχαν βγει για ποτό με την μητέρα του και την Ντίκινσον, υποστηρίζοντας πως ήταν «πολύ μεθυσμένος» κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Αποκάλυψε βέβαια, πως η 59χρονη τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις. «Η Γκέιλ ήρθε σ’εμένα, αγγίζοντας τους ώμους και τα πόδια μου», είπε, σημειώνοντας ότι ο ίδιος πήγε στο δωμάτιό του.

Ο ίδιος δήλωσε «συγκλονισμένος από αυτό που συνέβη. Όταν ξύπνησα το πρωί, ένιωθα άθλια. Το μετανιώνω. Αν ήμουν νηφάλιος, δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο».

Το δικαστήριο αθώωσε την 59χρονη, απαλλάσσοντας την και από τις δύο κατηγορίες, της υποκίνησης και της εμπλοκής σε σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο.

 «Αποδόθηκε δικαιοσύνη», ήταν τα λόγια της Γκέιλ καθώς έβγαινε από το δικαστήριο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)