Ευρώπη

19 Ιουνίου 2017 17:28

Συναγερμός στο Παρίσι: αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε όχημα της Αστυνομίας (βίντεο)

Απομακρύνθηκε πλήθος τουριστών, αποκλείστηκε η περιοχή κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο. Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Συναγερμός στο Παρίσι: αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε όχημα της Αστυνομίας (βίντεο)
-

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο κέντρο του Παρισιού, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαν της Αστυνομίας και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Le Parisien, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ το όχημά του τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πρόσκρουση.

Στο σημείο, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που απομάκρυναν πλήθος τουριστών και απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλέστηκε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το σενάριο μιας εσκεμμένης ενέργειας είναι πιθανό, καθώς στην κατοχή του οδηγού βρέθηκε όπλο. «Φαίνεται πως επρόκειτο για εσκεμμένη ενέργεια», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, Πιερ-Ανρί Μπραντέ.

Έρευνα για την υπόθεση έχει αρχίσει η Αντιτρομοκρατική του Παρισιού, ενώ η κατάσταση έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, σύμφωνα με τη γαλλική Αστυνομία.

Παρίσι - πυροβολισμοί - έκρηξη - Ηλύσια Πεδία

Παρίσι - πυροβολισμοί - έκρηξη - Ηλύσια Πεδία

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)