Ευρώπη

10 Μαρτίου 2017 17:39

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Ντίσελντορφ

Τρόμος στη Γερμανία λίγες μόνο ώρες μετά την αιματηρή επίθεση 36χρονου σε σταθμό τρένου στο Ντίσελντορφ. Νέα επίθεση αυτή τη φορά με μαχαίρι!

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Ντίσελντορφ
-

Ο τρόμος φαίνεται ότι επέστρεψε στη Γερμανία, καθώς μερικές μόνο ώρες μετά την εισβολή 36χρονου με τσεκούρι σε σταθμό τρένου στο Ντίσελντορφ, ένας ακόμα άνδρας έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι στην ίδια πόλη!

Πρόκειται για έναν 80χρονο άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή λίγο μετά την επίθεσή του.

Το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως τόνισαν οι Αρχές, οι οποίες πάντως δεν συνδέεουν το νέο αυτό περιστατικό με τη χθεσινή επίθεση, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Ο ύποπτος έχει συλληφθεί και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία έκανε γνωστό ότι ο άνδρας είναι ψυχικά ασθενής.

Γερμανία - επίθεση - μαχαίρι - Ντίσελντορφ

Γερμανία - επίθεση - μαχαίρι - Ντίσελντορφ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)