Κοινωνία

Σήμερα 10:01

Ηράκλειο: Οικογένεια δέχτηκε επίθεση από νεαρούς - Στο νοσοκομείο ένας άνδρας (εικόνες)

Αιματοβαμμένη ήταν η νυχτερινή έξοδος για μία τετραμελή οικογένεια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ηράκλειο: Οικογένεια δέχτηκε επίθεση από νεαρούς - Στο νοσοκομείο ένας άνδρας (εικόνες)
-

Επίθεση σε μπαρ του Ηρακλείου καταγγέλλει ότι δέχθηκε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη μια οικογένεια τουριστών που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Ο 49χρονος άνδρας με καταγωγή από τον Καναδά, η 41χρονη Φινλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, έπιναν το ποτό τους στη διάρκεια νυχτερινής βόλτας στην οδό Μιλάτου.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, ξαφνικά και απρόκλητα δέχθηκαν την επίθεση μιας παρέας νεαρών ντόπιων.

Οι νεαροί αρχικά εξύβρισαν την οικογένεια των τουριστών, ενώ πολύ γρήγορα το επεισόδιο πήρε διαστάσεις αφού δέχθηκαν και χτυπήματα. Οι νεαροί επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές, σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας, χτυπώντας αδιακρίτως.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο 49χρονος άνδρας και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας και να αιμορραγούν. Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο.

Ηράκλειο - Επίθεση σε τουρίστες

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κλήθηκαν στο σημείο, παρέλαβαν και τους τέσσερις μεταφέροντάς τους στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο που εφημέρευε, όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματα που είχαν προκληθεί. Ο 49χρονος Καναδός χρειάστηκε να νοσηλευθεί, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι τέσσερις τουρίστες κατήγγειλαν την Τρίτη το περιστατικό σε βάρος τους στις αρχές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά την ομάδα των νεαρών που επιτέθηκε και τραυμάτισε την οικογένεια.

Ηράκλειο - Επίθεση σε τουρίστες

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Χιλή: Καβγάς σε γιορτή άφησε πίσω του νεκρούς και τραυματίες

Αγία Μαρίνα: Η νεαρή που ταπείνωσε τον διάβολο

Πολάκης - Συρεγγέλα: Η φραστική επίθεση, η συγγνώμη Κασσελάκη και ο διχασμός για τη διαγραφή



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)