Ευρώπη

21 Ιουνίου 2016 16:37

Βρετανία: Οριακό προβάδισμα του Bremain σε νέα δημοσκόπηση

Το εκλογικό θρίλερ στη Βρετανία συνεχίζεται. Νέα δημοσκόπηση δίνει οριακό προβάδισμα στην παραμονή, αλλά μειωμένο σε σχέση με ανάλογη δημοσκόπηση του Σαββάτου.

Βρετανία: Οριακό προβάδισμα του Bremain σε νέα δημοσκόπηση
-

«Κινούμενη άμμος» τα προγνωστικά για το δημοψήφισμα της Πέμπτης στη Βρετανία, με το Bremain να προηγείται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις μετά τη δολοφονία της Τζο Κοξ, αλλά με τις διαφορές να κινούνται στα όρια του στατιστικού λάθους,

Μάλιστα σε δημοσκόπηση της Survation που δημοσιεύτηκε σήμερα το ποσοστό υπέρ της παραμονής βρίσκεται στο 45% έναντι 44% που συγκεντρώνει η ψήφος υπέρ της αποχώρησης. Η έρευνα διενεργήθηκε τηλεφωνικά στις 20 Ιουνίου.

Η προηγούμενη δημοσκόπηση της Survation, η οποία δημοσιεύτηκε το Σάββατο, έδινε 45% στους οπαδούς του Bremain και 42% στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Στη μάχη της παραμονής, το στρατόπεδο του bremain επιστράτευσε σήμερα τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ.

Μετά τη δημοσίευση της δημοσκόπησης ο βρετανικός δείκτης FSE 100,γύρισε σε αρνητικό έδαφος, ενώ η απόδοση του γερμανικού ομολόγου υποχώρησε στο χαμηλό ημέρας του 0,052%.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)