Ευρώπη

28 Σεπτεμβρίου 2015 15:46

#Piggate: Φαρσέρ «παρέδωσαν γουρούνι» στον Κάμερον (βίντεο)

Στον απόηχο του σκανδάλου με τις φήμες για τα «όργια» του Βρετανού Πρωθυπουργού όταν ήταν φοιτητής.

#Piggate: Φαρσέρ «παρέδωσαν γουρούνι» στον Κάμερον (βίντεο)
-

«Στον αστερισμό του γουρουνιού» συνεχίζει να κινείται η βρετανική κοινή γνώμη, καθώς δεν έχουν πάψει ο σάλος και οι αναφορές για τα όργια του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, την περίοδο που ήταν φοιτητής.

Έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν εμπνευστεί από ακούγονται σατιρικοί καλλιτέχνες και σκιτσογράφοι, όμως αυτήν την φορά, δύο φαρσέρ ανέλαβαν …ενεργό δράση.

Δύο νεαροί υποδύθηκαν τους υπαλλήλους μεταφορικής εταιρίας που είχαν αναλάβει να παραδώσουν ένα ζωντανό μικρό γουρούνι στην διεύθυνση Downing Street 10, δηαλδή στην επίσημη κατοικία του Βρετανού Πρωθυπουργού.

Φυσικά και κατέγραψαν σε βίντεο όλο τους το τολμηρό, σκωπτικό εγχείρημα, το οποίο ανέβασαν στο Ίντερνετ . Στο βίντεο οι δύο νεαροί λένε ότι το αποστολέας του …δέματος είναι η φοιτητική λέσχη «Bullingdon Club»,  η οποία απέβαλε το …γουρουνάκι, διότι δεν μπόρεσε να κρατήσει το …μυστικό της φοιτητικής ζωής του Ντέιβιντ Κάμερον

Στη συνέχεια ανοίγουν την πόρτα του κλουβιού κι αφήνουν ελεύθερο το γουρουνάκι που εμφανώς σαστισμένο δεν ξέρει κατά που να πάει. Λίγο αργότερα, το κλουβί έχει φθάσει έξω από την Πρωθυπουργική κατοικία και ο …φίλος του Κάμερον από τα παλιά, σύμφωνα με τις φήμες, αφήνεται έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)