ΗΠΑ - Καναδάς

05 Ιουνίου 2015 20:40

Κατέρρευσε ο Τζο Μπάιντεν στην κηδεία του γιου του

Το τελευταίο «αντίο» είπε στο γιό του ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος εμφανίστηκε συντετριμμένος στην κηδεία.

-

Τραγικές ώρες για τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία το γιο του Μπο, που πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 46 ετών.

Συγκλονισμένος ο Τζο Μπάιντεν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, ενώ έσκυψε να δώσει λόγια παρηγοριάς στα δύο μικρά παιδιά και τη χήρα του γιου του, Χάλι. Συγκλονισμένη η σύζυγος του αντιπροέδρου, Τζιλ Μπάιντεν, κρατούσε σφιχτά την 11χρονη εγγονή της Νάταλι, ενώ ο Μπάιντεν πήρε από το χέρι τον 9χρονο Χάντερ, καθώς η οικογένεια ακολούθησε το φέρετρο του Μπο στο Καπιτώλιο του Ντέλαγουερ.

«Βρισκόμαστε σε μια μακρά διαδρομή δακρύων και αβάσταχτου πόνου. Προσεύχομαι ότι όλο αυτό θα οδηγήσει σε ένα μέρος ειρηνικό και χαρούμενο», δήλωσε ο συνταγματάρχης Ed Brandt, εφημέριος της Εθνικής Φρουράς, στο οποίο ο Beau Biden, είχε υπηρετήσει για 12 χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της θητείας του στον πόλεμο του Ιράκ.

Ο γιος του αντιπροέδρου των ΗΠΑ ήταν πρώην γενικός εισαγγελέας του Delaware και βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)