Ευρώπη

07 Απριλίου 2014 23:00

Βρέθηκε νεκρή η 25χρονη κόρη του Bob Geldof

Η τηλεπαρουσιάστρια Peaches Geldof, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Κεντ.

-


Νεκρή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή Wrotham, στο Κεντ , η Peaches Geldof , η δευτερότοκη κόρη του μουσικού Bob Geldof και της Paula Yates, όπως μετέδωσε το BBC. «Ο θάνατός της ήταν αιφνίδιος», ανακοίνωσε η αστυνομία του Κεντ.

Η γεννημένη το 1989, Peaches ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε ηλικία των 15, γράφοντας  μια στήλη για το περιοδικό Elle.

Ένα χρόνο αργότερα έφυγε από το σπίτι της προκειμένου να εργαστεί στην Telegraph και την Guardian, ενώ παρουσίαζε και τηλεοπτικές εκπομπές. Είχε εργαστεί και ως μοντέλο, και , μόλις την περασμένη εβδομάδα, παρακολούθησε επίδειξη ρούχων των Tesco F&F στο Λονδίνο.

Ήταν παντρεμένη με το μουσικό Thomas Cohen, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Astala, 1 ετών, και την Phaedra, που θα γίνει ενός έτους στις 24 Απριλίου.

Το τελευταίο tweet της δημοσιεύτηκε την Κυριακή και ήταν μια φωτογραφία, όταν ήταν μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της, την οποία έχασε σε ηλικίας 11 ετών. Η Paula Yates πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το Σεπτέμβριο του 2000.

Η Peaches, μιλώντας, το 2013, στο περιοδικό Elle, είχε παραδεχτεί πως δεν είχε συμβιβαστεί με το θάνατο της μητέρας της.

«Θυμάμαι την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου και είναι ακόμα δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό. Απλά έχω μπλοκάρει. Πήγα στο σχολείο την επόμενη μέρα, επειδή η νοοτροπία του πατέρα μου ήταν να επικρατήσει ηρεμία και να συνεχίσουμε τη ζωή μας. Έτσι, πήγα στο σχολείο και προσπάθησα να ενεργώ σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Όμως είχε συμβεί. Δεν είχα θρηνήσει. Δεν έκλαψα στην κηδεία της. Δεν μπορούσα να εκφράσω τίποτα, γιατί ήμουν μουδιασμένη με όλο αυτό που μου συνέβαινε. Δεν είχα θρηνήσει τη μητέρα μου, μέχρι που έφτασα στην ηλικία των 16 ετών».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)