Αθλητικά

Χθες 19:45

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων στο Μαξίμου για το ΣΕΦ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στο Μ. Μαξίμου, προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα παραχώρησης του Σ.Ε.Φ.

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη - Αγγελόπουλων στο Μαξίμου για το ΣΕΦ
-

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, προκειμένου να συζητήσουν με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το ενδεχόμενο παραχώρησης του ΣΕΦ στους «ερυθρόλευκους».

Οι δυο πλευρές συζήτησαν όλα τα ενδεχόμενα και τις παραμέτρους που υπάρχουν ώστε να παραχωρηθεί το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό άμεσα. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα καθυστερούν την μεταβίβαση.

Υπενθυμίζεται ότι οι 2 ισχυροί άνδρες αναφέρθηκαν επανειλημμένα στο ζήτημα τους τελευταίους μήνες, τόσο στην παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, όσο και στην παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ, τονίζοντας πως οι συναντήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Πολιτείας γίνονται εδώ και 3 χρόνια με το θέμα να μένει στάσιμο. Ενώ παράλληλα στάθηκαν και στο πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού έναντι τους, μετά και την πρόσφατη παραχώρηση του ΟΑΚΑ στους «πράσινους».

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι: Άκης Σκέρτσος (Υπουργός Επικρατείας), Γιάννης Βρούτσης (Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού), Γιώργος Μυλωνάκης (Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό), Γιώργος Μαυρωτάς (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού) και Στέλιος Κουτνατζής (Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού).

Ειδήσεις σήμερα:

Το νερό, η τιμή και το αδιέξοδο

Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: Φωνές και ένταση, εμπόδισαν υπάλληλο να μπει

Νέα Σμύρνη - Μαχαίρωμα: Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)