Αθλητικά

Σήμερα 20:15

Γρηγόρης Πολυχρονίδης - Κατερίνα Πατρώνη: Μαζί στο γήπεδο, μαζί και στη ζωή (βίντεο)

Μιλά στον ΑΝΤ1 ο πολλάκις παραολυμπιονίκης που για άλλη μια φορά διέπρεψε στο Παρίσι, αλλά και η σύντροφος της ζωής του η οποία τον υποστηρίζει πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Γρηγόρης Πολυχρονίδης - Κατερίνα Πατρώνη: Μαζί στο γήπεδο, μαζί και στη ζωή (βίντεο)
-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

O Γρηγόρης Πολυχρονίδης αγωνίζεται σε Παραολυμπιακούς Αγώνες από το 2004 στην Αθήνα και μετράει πλέον επτά μετάλλια σε έξι συμμετοχές στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, ενώ στα 43 του χρόνια έφτασε τα 50 μετάλλια στην καριέρα του σε διεθνείς διοργανώσεις, με τα όνειρα να μην σταματούν εδώ για τον Γρηγόρη της Ελλάδας.

«Ήξερα ότι ο Γρηγόρης γράφει ιστορία, αλλά την κρίσιμη στιγμή δε μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια», λέει η σύντροφος της ζωής του Κατερίνα Πατρώνη. «Έτσι, απλά ξέσπασα σε πανηγυρισμούς»!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο γήπεδο. Ο Γρηγόρης και η Κατερίνα δουλεύουν σκληρά μέσα στο γήπεδο για να χαρίζουν μετάλλια στην Ελλάδα και έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με την κόρη τους, με τον ''χαζομπαμπά'' Γρηγόρη να αποκαλύπτει στον ΑΝΤ1 το όνειρο του: «Θα ήθελα, αν τα καταφέρω, να μπορέσω να αγωνιστώ μαζί με την κόρη μου», λέει συγκινημένος ο μεγάλος αθλητής.

Με τον ίδιο και την σύζυγο του να ευχαριστούν μέσω του ΑΝΤ1 όλους τους Έλληνες για την αγάπη τους και την στήριξη τους στο Παρίσι, ο Γρηγόρης και η σύζυγος του Κατερίνα φιλοδοξούν να κατακτήσουν και άλλα μετάλλια για την Ελλάδα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος - Κασσελάκης: Καλά, δεν υπάρχει πρωθυπουργός τα τελευταία πέντε χρόνια;

Μπελέρης: Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει – Θα προσφύγω στο ΕΔΑΔ

Μητσοτάκης: 3 δις για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)