Ποδόσφαιρο

26 Αυγούστου 2018 20:32

Γκρίνια στην Μπέρνλι μετά τη νέα βαριά ήττα

Την τρίτη διαδοχική ήττα της στην Premier League υπέστη η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs του Europa League.

Γκρίνια στην Μπέρνλι μετά τη νέα βαριά ήττα
-

Τους πρώτους βαθμούς έκανε “δώρο” στη Φούλαμ η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-offs του Europa League, Μπέρνλι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο “Κρέιβεν Κότατζ” του Λονδίνου, η Μπέρνλι έδειξε ξανά να έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2.

Η Φούλαμ προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με γκολ του Σερί, η Μπέρνλι ισοφάρισε στο 10΄ με σκόρερ τον Χέντρικ, αλλά ο “συνήθης ύποπτος”, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, απάντησε με δύο γκολ (36΄ και 38΄). Το γκολ του Ταρκόφσκι στο 41΄ έδωσε, μόνο προσωρινά, ελπίδες στους φιλοξενούμενους (3-2), με τον Γερμανό Σίρλε να “γκρεμίζει” τα όποια όνειρα της ομάδας του Σον Ντάις στο 83ο λεπτό.

Αποχώρησε τραυματίας ο μέσος της Μπέρνλι, Γκούντμουντσον, στο 19ο λεπτό του ματς.

AP - ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, σε όλες τις διοργανώσεις, μέσα σε μία εβδομάδα και με συνολικό παθητικό 10 γκολ. Είχαν προηγηθεί οι ήττες με Γουότφορντ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) με 3-1, αντίστοιχα.

Η Μπέρνλι παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία της Premier League με μόλις έναν βαθμό.

Η σύνθεση της Μπέρνλι: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (66΄ Μπαρνς), Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, Γκούντμουντσον (19΄ Τέιλορ), Χέντρικ, Γουντ (66΄ Βόουκς).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)