Ποδόσφαιρο

24 Αυγούστου 2018 10:33

Μπέρνλι: Μαχαίρωσαν οπαδό μας σε επεισόδια στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Για επεισόδια και τραυματισμούς φιλάθλων πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό κάνει λόγο η αγγλική ομάδα. Τι μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ.

Μπέρνλι: Μαχαίρωσαν οπαδό μας σε επεισόδια στο “Γ. Καραϊσκάκης”
-

Για επεισόδια και τραυματισμούς φιλάθλων της Μπέρνλι, πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κάνει λόγο στην επίσημη ιστοσελίδα της η αγγλική ομάδα, ωστόσο, πηγές της ελληνικές αστυνομίας, σε επικοινωνία με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έκαναν κανένα σχόλιο για το θέμα. 

Νωρίτερα το Reuters ανέφερε σε τηλεγράφημά του, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, «ένας φίλαθλος της Μπέρνλι μαχαιρώθηκε στο πόδι και τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν σε επεισόδια πριν την χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Europa League».

Το BBC επίσης σημείωσε ότι 23 οπαδοί της Μπέρνλι συνελήφθησαν επειδή ήταν μεθυσμένοι και έκαναν επεισόδια. Η Μπέρνλι δήλωσε ότι η πλειοψηφία των 900 οπαδών που ταξίδεψε στην Ελλάδα «συμπεριφέρθηκε άψογα».

«Ωστόσο, πέντε από τους φιλάθλους μας δυστυχώς τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που δέχθηκε μια μαχαιριά στο πόδι και έλαβε ιατρική φροντίδα στο γήπεδο», δήλωσε η Μπέρνλι. «Αυτοί που τραυματίστηκαν ταξίδεψαν ανεξάρτητα στο γήπεδο, έξω από την οργανωμένη εκδρομή».

Πάντως, ο αγγλικός σύλλογος στην επίσημη ιστοσελίδα του, όπου αναφέρεται σχετικά, τονίζει ότι «η Μπέρνλι συνεργάζεται στενά με τον Ολυμπακό και την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά τα περιστατικά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)