Μπάσκετ

27 Ιουνίου 2018 21:01

Τέλος οι Ρόμπερτς και Μπράουν από τον Ολυμπιακό

Δεν συνεχίζουν στους "ερυθρόλευκους" οι Μπράιαν Ρόμπερτς και Μπόμπι Μπράουν.

Τέλος οι Ρόμπερτς και Μπράουν από τον Ολυμπιακό
-

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη διατηρήσει τον Μπράιαν Ρόμπερτς στο έμψυχο δυναμικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την ίδια ημέρα που ανακοίνωσαν τη σύναψη συμφωνίας για δύο χρόνια με τον Ντέιβιντ Μπλατ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν opt out από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ. Στο συμβόλαιο του Ρόμπερτς υπήρχε οψιόν για μία ακόμη σεζόν στον Ολυμπιακό, την οποία δεν θα ενεργοποιήσει η ομάδα του Πειραιά. Η ΚΑΕ ενημέρωσε τον παίκτη, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του, μέσω Twitter.

Το Instagram, με... Instastory, επέλεξε ο Μπόμπι Μπράουν για να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό. «Ευχαριστώ Ολυμπιακέ» ανέφερε το μήνυμα του Αμερικανού γκαρντ, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μπράουν αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους», μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες με τους Πειραιώτες να μένουν χωρίς τίτλο για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο Μπράουν έκανε διακοπές στη Μύκονο και σήμερα (27/6) πέταξε για Λος Άντζελες, μέσω Φρανκφούρτης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)