Γενικά

05 Φεβρουαρίου 2018 09:16

Δημοσιογράφος καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη

Επίθεση με μπουνιές από τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο Σωτήρης Γεωργίου σε μαγαζί του Κολωνακίου. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δημοσιογράφος καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη
-

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του δημοσιογράφου, Σωτήρη Γεωργίου, για την επίθεση που δέχθηκε από τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπόγρη, σε μπαρ του Κολωνακίου.

Ο δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι ο Μπόγρης του επιτέθηκε, χωρίς να προηγηθεί κάποια λογομαχία, υποστηρίζοντας ότι κάνει πόλεμο στον ίδιο και τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει ο Σωτήρης Γεωργίου, σε αναρτήσεις του στο Facebook, ο μπασκετμπολίστας τον γρονθοκόπησε και τον “έσωσε” το προσωπικό του μαγαζιού.

Μετά το επεισόδιο, ο δημοσιογράφος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”. Αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του αθλητή και ζητεί να κρατηθούν τα αρχεία από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ενώ ευχαριστεί τους υπαλλήλους του μαγαζιού που παρενέβησαν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΓΡΗ

 Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία καταδικάζει την επίθεση του αθλητή της, Γιώργου Μπόγρη, στον αθλητικό συντάκτη, Βασίλη Γεωργίου. «Με αφορμή την προσωπική διένεξη μεταξύ του αθλητή μας Γ. Μπόγρη και του δημοσιογράφου Σ. Γεωργίου, δηλώνουμε ότι η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την οιαδήποτε μορφή βίας. Το εν λόγω συμβάν βρίσκεται υπό εξέταση, σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της ομάδας μας», είναι η επίσημη θέση των «ερυθρόλευκων». 

Μέχρι στιγμής, πάντως, ο ίδιος ο  μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού δεν πάρει θέση για το περιστατικό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)