Ποδόσφαιρο

06 Ιανουαρίου 2018 22:22

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς!

Η μεγάλη «βόμβα» έσκασε και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς, σκορπίζοντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο του.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μιραλάς!
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη 

Είναι γεγονός! Ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη και των φίλων του Ολυμπιακού επιστρέφει στον Πειραιά μετά από 5,5 χρόνια. Ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς έναν από τους κορυφαίους «κανονιέρηδες» που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. 

Η συμφωνία με την Έβερτον επετεύχθη το βράδυ του Σαββάτου, με την ομάδα του Πειραιά να ανακοινώνει τα χαρμόσυνα νέα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει υπό ποιο καθεστώς (με μετεγγραφή ή δανεικός) θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό. 

Ο 30χρονος στράικερ είχε αποχωρήσει από τους «κόκκινους» στις 19 Αυγούστου του 2012, με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 7 εκατομμύρια ευρώ. Μετά από 186 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ (38 γκολ και 34 ασίστ) με την Έβερτον, ο Βέλγος ρίχνει και πάλι «άγκυρα» στο λιμάνι της καρδιάς του, σκορπώντας θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους του Ολυμπιακού, που ετοιμάζονται ήδη για το "Ελευθέριος Βενιζέλος».​

O Μιραλάς αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 22.00 το βράδυ της Κυριακής και σύμφωνα με τους Άγγλους η μετεγγραφή μπορεί να φτάσει μέχρι τα 7 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους, ενώ 4,5 εκατ. ευρώ είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.​

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)