Ποδόσφαιρο

04 Ιανουαρίου 2018 16:26

Ολυμπιακός: σοβαρός τραυματισμός για Οφόε

Τι έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο Βέλγος. Πόσο καιρό θα μείνει εκτός και ποια παιχνίδια θα χάσει.

Ολυμπιακός: σοβαρός τραυματισμός για Οφόε
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Με το… αριστερό μπήκε το 2018 για τον Οτζίτζα Οφόε. Μετά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στη γάμπα και τον κράτησαν εκτός προπόνησης για δεύτερη σερί ημέρα, ο Βέλγος μέσος έκανε μαγνητική τομογραφία, στην οποία διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί θλάση στη γάμπα.

Μία είδηση που σαφώς και δεν ήχησε "χαρμόσυνα" στα αυτιά του Τάκη Λεμονή. Παρότι ο Οτζίτζα ήταν «φευγάτος» το τελευταίο διάστημα, αποτελούσε ένα από τα ποιοτικότερα… γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής.

Η κλάση του και μόνο έφτανε για να αλλάξει άρδην την εικόνα των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκα στην έδρα του Παναιτωλικού και το εύθραυστο 1-1 του πρώτου ημιχρόνου να μετατραπεί στο εμφατικό 1-4 στην επανάληψη.

Ο Οφόε θα μείνει για τρεις εβδομάδες μακριά από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Τουτέστιν θα χάσει τα παιχνίδια με την Λάρισα, τον Πλατανιά για το κύπελλο, την Λαμία και την Ξάνθη, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)