Ποδόσφαιρο

25 Νοεμβρίου 2017 14:36

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός - “μήνυμα” για Καρσελά

Οι αποφάσεις του Τάκη Λεμονή και η αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αγώνα στην Κέρκυρα.

Ολυμπιακός: Αποκλεισμός - “μήνυμα” για Καρσελά
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Χωρίς τον Μεντί Καρσελά θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, για τη «ναυμαχία» της 12ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα.

Χωρίς τον Μεντί Καρσελά θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, για τη «ναυμαχία» της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Ο Μεντί Καρσελά ήταν ένας από τους «ερυθρόλευκους» που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Ο Τάκης Λεμονής τον απέκλεισε από την αποστολή της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, στέλνοντας ξεκάθαρο «μήνυμα» στον Μαροκινό ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Στο κάδρο των… μεγάλων απογοητεύσεων βρίσκεται και ο Βούκοβιτς, ο οποίος επίσης δεν θα ταξιδέψει στο νησί των Φαιάκων.

Εκτός έμειναν ακόμη ο ανέτοιμος Εμενίκε, ο παροπλισμένος Μίλιτς και ο Ζντιέλαρ για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτο, Ρομαό, Σεμπά και Ταχτσίδης. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)