Ποδόσφαιρο

21 Ιουλίου 2017 23:11

“Φρένο” στις μεταγραφές εν όψει Παρτιζάν

Σε δεύτερη μοίρα περνούν οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό, καθώς προέχουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League.

“Φρένο” στις μεταγραφές εν όψει Παρτιζάν
-

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού μπορεί να περιμένει, καθώς ο “ερυθρόλευκος” ορίζοντας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ζουν και αναπνέουν για τις δύο ευρωπαϊκές “μάχες” με την Παρτιζάν, αρχής γενομένης από τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης στο “καυτό” Βελιγράδι. Ως εκ τούτου, ο φάκελος με τους αριστερούς μπακ θα βγει από το συρτάρι του Μάριο Ουσίγιος εν ευθέτω χρόνω. Στην παρούσα φάση, διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και κόσμος είναι προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στα play offs του Champions League.

Άλλωστε, ο πρώτος “τελικός” με την Παρτιζάν βρίσκεται προ των πυλών και ο Μπέσνικ Χάσι μετράει απώλειες και επιστροφές. Έπειτα από αρκετό καιρό, ο Κοσοβάρος τεχνικός είδε τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Μοχάμεντ Μπεν να βγάζουν το πρόγραμμα της προπόνησης. Μία εξέλιξη που σαφώς και άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος προβληματίζεται τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και για την κορυφή της επίθεσης. Δεδομένου ότι ο Μποτία είναι τραυματίας και οι Βούκοβιτς και Εμενίκε ανέτοιμοι, ο Χάσι ελπίζει ότι ο Ρέτσος και ο Μπεν θα ανεβάσουν “στροφές” μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα τεθούν στη διάθεση του.

Σε εγρήγορση βρίσκεται και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην βρεθεί στο Βελιγράδι, εξαιτίας της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, όμως καθημερινά συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα. Ήδη 13.200 διαρκείας έχουν βρει κάτοχο, με τους φίλους του Ολυμπιακού να ανταμείβουν το πρώτο “κύμα” των οικονομικών “θυσιών” της διοίκησης. Υπολογίζεται πως μέχρι τη ρεβάνς με την Παρτιζάν, το μισό Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)