Ποδόσφαιρο

29 Μαΐου 2017 09:28

Ολυμπιακός: “ναυαγεί” του Πελεγκρίνο

Απόφαση του προπονητή της Αλαβές είναι να επιστρέψει στην Αργεντινή, για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ολυμπιακός: “ναυαγεί” του Πελεγκρίνο
-

Οικογενειακοί λόγοι, σύμφωνα με τις ισπανικές εφημερίδες Marca και As, “αναγκάζουν” τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Ο Αργεντινός προπονητής που φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας υποψηφίων για τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε μετά τον τελικό του Copa del Rey με την Μπαρτσελόνα, ότι θα συναντηθεί σήμερα με τους παράγοντες της Αλαβές, αλλά τόνισε ότι ήδη έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας των Βάσκων να τον μεταπείσουν, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι, φαίνεται ότι δεν μπόρεσαν να κάμψουν τους προσωπικούς λόγους που επικαλείται.

Τα παιδιά του και η γυναίκα του ζουν στην Αργεντινή, έχουν επισκεφτεί λιγοστές φορές την Βιτόρια. Η προσπάθεια του να τους πάρει στην Ισπανία, δεν είχε αποτέλεσμα, με συνέπεια να κάνει εκείνος το βήμα της επιστροφής.

ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΟ - ΑΛΑΒΕΣ

Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, ο Πελεγκρίνο, που έχει δεχθεί πρόταση και από τον Ολυμπιακό, έλαβε κλήσεις από πολλές ομάδες. Το ενδιαφέρον άρχισε από τη στιγμή που η Αλαβές έγραψε μια από τις καλύτερες σελίδες της ιστορίας της, φτάνοντας στον πρώτο της τελικό Κυπέλλου. Η Σεβίλλη ήταν μία από τις ομάδες που επικοινώνησε με τον Πελεγκρίνο, αλλά της έγινε γνωστή η απόφασή του να επιστρέψει στην πατρίδα του και να είναι δίπλα στην οικογένειά του. Βαλένθια, Ιντεπεντιέντε και Εστουντιάντες ήταν επίσης προορισμοί του πρώην παίκτη της Βαλένθια και της Μπαρτσελόνα, που επίσης διετέλεσε βοηθός προπονητή του Ράφα Μπενίτεθ στη Λίβερπουλ και την Ίντερ.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται να αγαπάει πολύ την χώρα του, το χωριό του Λεόνες, αφού πριν από τον τελικό είχε δηλώσει πως «αν δεν είχα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, δεν πρόκειται να έφευγα από το χωριό μου».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)